Nákup a uchování pečiva v době koronaviru

Během nouzového stavu, který v naší zemi nastal kvůli pandemii Koronaviru, museli výrobci a prodejci veškerého pečiva své výrobky balit z hygienických důvodů do plastových pytlíků. V igelitu však může chleba rychle zvlhnout, zapařit se a po několika dnech zplesnivět. Doporučujeme tedy po příchodu domu co nejdříve vložit chleba do pytlíku vyrobeného ze 100% přírodních materiálů, aby se prodloužila životnost chleba. Chlebovka Bagydesign je pro tyto účely ideální. Je to dvouvrstvý pytlík na pečivo a je vyroben ze 100% lnu a 100% bavlny. Len je prodyšný a brání díky antibakteriální vrstvě plesnivění chleba, bavlna pak zpomalí proces vysychání chleba. Životnost Vašeho chleba se tak může prodloužit až o několik dní a chléb si tak lépe a déle vychutnáte. Až nařízení skončí, můžete vzít Chlebovku již na nákup a chleba si v ní rovnou odnést domů. Svou Chlebovku si můžete vybrat na našem Eshopu Bagydesign.

Označeno , , , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *